Fysio VOIMAMIELI Meistä Palvelut Ryhmävalmennukset Hinnasto Yhteystiedot
Varaa hoito

Palvelut

Onko sinulla tuki- ja liikuntaelinvaivoja, geriatrisia tai neurologisia sairauksia? Löytyykö sinulta kehostasi jännitys-, kipu- tai lukkotiloja? Etsitkö kokonaisvaltaista hyvinvointia? Haluatko löytää ja kehittää henkisiä voimavarojasi? Tuntuuko, ettet pääse elämässäsi eteenpäin tai jokin sinussa estää eheytymisen ja kuntoutumisen? Tai oletko henkisesti herännyt ja kaipaat vastauksia, tietoa tai verkostoitumista? Tai kaipaatko vain ihanan rentouttavaa hetkeä arjen kiireeseen? Soita tai laita sähköpostia, niin varaamme sinulle ajan tänne meille tai vaihtoehtoisesti voimme tulla luoksesi. Autamme sinua. Keskustelu ja kuntoutus on kokonaisvaltaista ja voimavarakeskeistä terapiaa. Palvelut yksilöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Palveluissamme yhdistämme erilaisia tekniikoita, fysioterapiaa, kansanparannusta, hierontaa ja kehon käsittelyä manipulatiivisesti, energian kanavointia, viestien kanavointia henkioppailtasi, rentoutusta, meditaatiota, hypnoosia, rumpumatkoja, ääniresonaatiohoitoja, uuden ajan teknologiaa. Olemme sitä, mitä sinä kaipaat.

Fysioterapeuttisin ja kansanparannuksen keinoin autamme sinua löytämään kehosi elastisuus, jäntevyys ja kehosi luonnolliset liikeradat ja liikemallit. Erilaisin hieronta-, kudosten mobilisaatio- ja energiahoitotekniikoita käyttäen käsittelemme lihaksia, faskioita, niveliä, verenkiertoa ja lymfajärjestelmää, jotta kehosi elastisuus ja energioiden kierto parantuisi. Näillä tekniikoilla autamme kehoasi toimimaan paremmin ja pystymme suoraan vaikuttamaan kivunhallintaan ja kivun poistoon.

Meillä on uuden ajan teknologiaa, kuten NeuroWIZR ja BodyBalancingResonanceFlash. NeuroWIZR stimuloi aivoja, tuottaa hyvinvointia hermosoluille ja sitä kautta koko keholle. Laite tukee käyttäjän neuroplastisuutta aivojen hermosolujen kautta, jolla on positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin, tietoisuuteen, luovuuteen, suorituskykyyn ja uneen. BodyBlancingResonanceFlash käyttää ääni-, valo-, sähköenergiaa, joka edistää koko kehon frekvenssin tasapainottumista.

Voimamieli-tekniikoilla autamme sinua kuulemaan sisäistä ääntäsi, kuka sinä todella olet ja mikä on sinun voimasi. Jokainen voi löytää sisältään Voimamielen, jonka avulla pystyy haluamaan muutokseen. Tekniikoita käyttäen autamme sinua pääsemään eroon mielesi sisäisistä rajoittavista uskomuksistasi. Muutamme ne enemmän sinua palvelevimmiksi, kuten ”sinä riität, sinä osaat ja sinä uskallat”. Näin kun mielesi saadaan valjastettua, kuntoutus tapahtuu helpommin ja halutessasi olet valmis elämäntapa muutoksiin. Ihminen on niin kokonaisvaltainen, kun mielen lukoista pääsee irti, jää kehoon vielä muistijälkiä, jotka näkyvät lukko- ja kiputiloina. Kuntoutuminen ei välttämättä etene, jos kehoon on jäänyt trauman jälkeinen lukkotila, tai mieli estää parantumisen ja eteenpäin menemisen elämässä.

FYSIO VOIMAMIELI 050 3811044 Terhi Karttunen ja Helge Aspholm Helgen suora numero 046 9391126 fysiovoimamieli@gmail.com Metsäkalliontie 7B, 02880 Veikkola Maria Jotunin tie 11 R, Helsinki