Fysio VOIMAMIELI Meistä Palvelut Ryhmävalmennukset Hinnasto Yhteystiedot
Varaa hoito

YRITYS

FYSIO VOIMAMIELI

Fysio Voimamieli on Terhi Karttusen vuonna 2021 perustama fysioterapiayritys, joka keskittyy ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Fysio Voimamieli auttaa asiakasta saamaan työkaluja kehoon, mieleen, alitajuntaan ja sieluun. Fysioterapia on yrityksen perusta ja kantava voima. Se johdattelee tutkimaan, mistä vaiva johtuu ja havainnoimaan asiakasta kokonaisuutena. Voimamieli käsittelee ihmistä vielä laajemmin, että on olemassa mielen ja alitajunnan lisäksi vielä korkeampi minä, jokaisen sielu, joka johdattelee oman elämän syntylähteille. Voimamieli tarkoittaa myös jokaisen omia voimavaroja ja sitä kuinka omalla mielellä voi muuttaa ja parantaa omaa elämänlaatuaan. Kuvainnollisesti Voimamieli on eräänlainen voimasielu, joka elää jokaisen sydämessä. Se kuvastaa ihmisen omaa sisäistä ääntä, sisäistä viisautta, omia unelmia ja omia voimavaroja.

TERHI KARTTUNEN

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2007. Minulla on yli 10 vuoden työkokemus TULE-, neurologisten ja geriatristen asiakkaiden kuntoutuksesta. Olen tehnyt kuntouttavaa työtä sekä yksityisellä että kunnallisella sektorilla. Olen valmistunut NLP-Traineriksi vuonna 2021 ja Nlp Masteriksi vuonna 2022. Hypnoositekniikoita olen opiskellut Sami Minkkisen opissa vuodesta 2021 alkaen. Olen parantaja, selvänäkijä, intuitiivinen energiahoitaja.

Löysin vuonna 2020 elämän tarkoitukseni, eli haluan auttaa ihmisiä löytämään oman itsensä, oman potentiaalin ja sen oman voiman. Ymmärsin kuitenkin, jotta voin oikeasti auttaa muita, pitää minun ensin parantaa omat sisäiset haavani ja muuttaa omat sisäiset peikkoni ystävikseni. Löysin elämääni ihania valovoimaisia ihmisiä, joiden avulla olen oppinut käsittelemään menneisyyttäni, löytää työkaluja itseluottamuksen, itsearvostuksen ja sisäisen turvan löytämiseen.

Nyt voin antaa sinulle työkaluja ja keinoja, joilla sinä voit parantaa itseäsi. Voin valaista sinulle polkuasi ja kulkea sitä kanssasi. Voin vapauttaa ja puhdistaa sinusta negatiivisia tunnelukkoja. Voin poistaa asiakkaasta tarrahenkiä ja vapauttaa ne valoon. Voin auttaa sinua näkemään itsesi oman elämäsi mestariteoksena.

Terhi tekee kaikki fysioterapiat, hieronnat, mielen valmennukset, Irti kehon ja mielen lukoista hoidot ja kotikäynnit.

HELGE ASPHOLM

Olen kansanparantaja ja shamaani. Taidot ovat kulkeneet suvussa. Olen toiminut harrastuspohjalta 30 vuotta, mutta tietoisuus ollut minulla lapsesta lähtien. Toimin myös mielen tasolla tehden puhdistuksia, poistaen tunnelukkoja ja traumoja. Nykyään olen ottanut käyttöön vanhaa teknologiaa, joka on ollut kansalta salattuna. Laitteet ovat muualla käytössä nimellä uuden ajan teknologia, joten käytämme sitä termiä. Laitteiden avulla olen saanut uskomattomattomia tuloksia asiakkaille.

Helge tekee kaikki uuden ajan teknologiahoidot. Voit pyytää häneltä myös puhdistuksia, kansanparannusta tai tulla keskustelemaan Helgen kanssa. Helge auttaa sinua löytää sen, mitä haluat löytää.

FYSIO VOIMAMIELI 050 3811044 Terhi Karttunen ja Helge Aspholm Helgen suora numero 046 9391126 fysiovoimamieli@gmail.com Metsäkalliontie 7B, 02880 Veikkola Maria Jotunin tie 11 R, Helsinki