Fysio VOIMAMIELI Meistä Palvelut Ryhmävalmennukset Hinnasto Yhteystiedot
Varaa hoito

Hinnasto

Varaa hoito

Voit varata ajan Maria Jotunintie 11 R ajanvarausohjelmasta painamalla VARAA HOITO. Kotikäynnin ja Veikkolan hoitotilaan voi varata ainoastaan sopimalla etukäteen aika joko soittamalla tai laittamalla tekstiviestiä numeroon 050 3811044 tai sähköpostilla osoitteeseen fysiovoimamieli@gmail.com. Voit olla myös suoraan Helgeen yhteydessä 046 9391126. Soitamme takaisin, jos emme pysty vastaamaan. Halutessasi voit myös varata kotikäynnin. Tällöin lisäämme hintaan kilometrikorvauksen.

Mikäli ette pääse tulemaan teille varattuna aikana, aika on peruttava viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Perumatta jätetystä hoitoajasta peritään hinnaston mukainen täysi maksu.

PERUSHIERONNAT

Perushieronta on nimensä mukaisesti valintasi mukaan joko klassista- tai urheiluhierontaa. Siinä erilaisin ottein rentoutetaan lihaksia ja faskioita. Virkistetään verenkiertoa ja lymfajärjestelmää. Kerro, millä tavalla toivot sinua hierottavan, hellemmin tai ronskimmin, niin sen toteutan. Hierojana Terhi Karttunen.

Hieronta 30min 42€

Hieronta 45min 52€

Hieronta 60min 62€

Hieronta 75min 72€

Hieronta 90min 82€

Hieronta 120min 112€

Purentalihasten hieronta 45min 57€

Intuitiivinen energiahierontahoito

Hoidossa yhdistän intuitiivisesti eri tekniikoita. Tekniikoissa on mukana klassisen ja urheiluhieronnan otteita, kansanparannuksen tekniikoita ja energian kanavointia. Energiaa kanavoin energian alkulähteestä, kirkkaimmasta valosta. Hoidon aikana monesti tulee mukaan asiakkaan omat henkioppaat tai hänen korkeampi minä mukaan parantamaan. Toimin kanavana hoidolle, jota kehosi ja sielusi kaipaa. Tunnen yleensä hoidon aikana mitä asiakkaan keho kaipaa, missä kohtaa kehoa on energiatukoksia, miten niitä lähdetään liikuttamaan ja eheyttämään. Yleensä tunnen myös millaisia tunnetukoksia asiakkaassa on jumissa. Helposti kehoon jää jumiin käsittelemätöntä vihaa, surua, katkeruutta, pelkoa. Hoidon aikana pyydän asiakasta keskittymään hengitykseen. Joka uloshengityksellä voi puhaltaa pois sitä tunnetta, mitä on jäänyt jumiin. Ohjaan lempeydellä ja varmuudella energian ulos ja sisällesi uutta eheyttävää virtaavaa voimaa. Voit kuvitella hoidon kuin lämpöisen veden voimana, joka huuhtelee sinusta sen, mitä et enää tarvitse ja eheyttää ja kirkastaa samalla kehon. Hoito voi olla todella eheyttävä, voimaannuttava ja kipua lievittävä. Joskus kehon sisällä on piilossa patoutunutta energiaa ja sen ulos saamiseksi kaipaa useamman käsittelyn. Muistathan kertoa hoidon aikana, jos jossakin paikassa on enemmän kipua, niin käsittelen sitä hellemmin. Joskus hoitopaikka tulee kipeäksi hoidon jälkeen. Se on selvä merkki, että hoito on auttanut energiatukoksen esiin, mutta on jäänyt jumiin. Silloin uusinta käsittely on paikallaan ennen kuin energiatukos menee taas piiloon. Hoito parantaa kehon elastisuutta, poistaa enegiatukoksia ja lievittää kipua. Tavoitteena on kudosten aineen vaihdunnan ja energiavirtojen eheytyminen, jotta keho voi alkaa itse parantaa taas itseään. Hoidon aikana voin samalla myös kirkastaa ja eheyttää auraa. Hoitajana Terhi Karttunen

Intuitiivinen energiahierontahoito 60min 72€

Intuitiivinen energiahierontahoito 75min 82€

Intuitiivinen energiahierontahoito 90min 92€

Intuitiivinen energiahierontahoito 120min 122€

PERUSFYSIOTERAPIA

Asiakas saa tärkeää tietoa omasta kehostaan. Asiakkaalle ohjataan erilaisia liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kehon tasapainoa kehittäviä harjoitteita. Etenkin neurologisten ja geriatristen asiakkaiden kanssa harjoittelemme kehon tarkoituksen mukaista toimintaa ja liikettä. Asiakas saa joko kirjalliset tai videoidut ohjeet harjoituksista, jotta voi itse edistää kuntoutumistaan. Fysioterapiassa voidaan myös käsitellä lihaksia, faskioita ja niveliä hieronnan, venytysten ja mobilisoinnin avulla. Näin kudokset saadaan vetreämmäksi, jolloin harjoittelu onnistuu paremmin. Fysioterapeuttina Terhi Karttunen.

Fysioterapia 30min 52€

Fysioterapia 45min 62€

Fysioterapia 60min 72€

ENERGIA-FYSIOTERAPIA

Perusfysioterapian lisäksi käsittelen asiakasta energiahoidolla. Intuitiivinen energiahoito skannaa asiakasta ja näyttää, missä kohtaa kehoa on jumissa negatiivista energiaa, se voi tuoda myös esille mitä tunteita kehoon on varastoitunut. Ohjaan asiakasta lempeydellä ja varmuudella. Tuon turvan ja rakkauden tunnetta ja kerron niitä viestejä, jotka helpottavat häntä sillä hetkellä päästää irti niistä tunteista. Autan kuljettaa niitä energioita, puhdistumaan ja eheytymään. Terapian aikana voi tuoda esille myös erilaisia vanhoja uskomuksia, joista olisi hyvä päästä eroon, jotta asiakas voisi päästä tavoitteeseen. Tässä yhdistyy perusfysioterapia tutkimisineen, liikeharjoitteiden ohjaamisessa, mielen valmennus, hieronta, kehon käsittely ja energioiden kanavointi ja eheyttäminen. Samalla voidaan myös kirkastaa ja eheyttää asiakkaan omaa Auraa, eli energiakehoa. Fysioterapeuttina Terhi Karttunen.

60min 82€

75min 92€

90min 102€

VOIMAMIELI -mielen valmennus

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa? Jännittääkö esiintyminen? Onko sinulla pelkoja, vanhoja traumoja, joita haluaisit ohjatusti purkaa ja päästä eroon? Kaipaatko lisää itseluottamusta, itsesi hyväksymistä, sisäistä rakkauden ja turvan tunnetta tai jotain muuta? Onko henkisyytesi herännyt? Mietitkö mikä voisi olla sinun tehtäväsi tässä elämässä? Haluatko löytää todellisen potentiaalisi ja herättää voimasi? Tunnistatko rajoittavat uskomukset mielessäsi ja haluaisit päästä niistä eroon? Onko sinulla mielessäsi painolastia, turhaa kuormaa, surua, vihaa jotain muuta, mikä vie valon elämästäsi? Onko sinulla tunne, että sinussa voisi olla jotain ulkopuolista, josta haluaisit päästä eroon? Mielellämme haluamme kuulla sinua, nähdä ja ymmärtää.

Autamme parhaamme mukaan. Voimamieliharjoitteiden avulla löydät voimavaroja itsestäsi. Saat työkaluja ratkaista ja purkaa mielen lukkoja ja päästää irti rajoittavista uskomuksistasi. Voit päästä eroon erilaisista jännityksistä ja peloista. Saat keinoja stressin ja elämän hallintaan. Voit löytää itsesi aivan uudelleen. Voimme tehdä sinulle puhdistuksen, jossa voit päästää irti sinua energeettisesti kuormittavasta painolastista tai jopa tarrahengistä. Voimme myös ohjata sinulle itse tehtäväksi erilaisia irtipäästö- ja maadoittumistekniikoita. Valmentajana Terhi Karttunen.

Voimamieli-valmennus 90min 120€

Voimamieli-valmennus 4x 90min 400€

Voimamieli-valmennus 8x 90min 750€

joka ylittävä 15min +10€

VOIMAMIELI -IRTI KEHON JA MIELEN LUKOISTA -HOITO

Onko sinulla jotain, mitä haluaisit muuttaa omassa ajatusjärjestelmässäsi? Haluatko löytää sisäisen äänesi ja muuttaa sitä enemmän itseäsi rakastavammaksi esim. ”Minä riitän, minä osaan, minulla on oikeus”? Kaipaako sisäinen lapsesi hoivaa, rakkautta ja turvaa? Kaipaatko elämääsi asioiden sujuvuutta ja enemmän flowta? Mitä asioita haluaisit tulevaisuuteesi?

Voimamieli -Irti kehon ja mielen lukoista -hoito on Terhi Karttusen mullistava innovaatio, joka näytettiin ja kerrottiin hänelle omien henkioppaiden kautta. Hoidossa hieronnan ja energeettisen käsittelyn yhteydessä tehdään asiakkaalle kevythypnoosi, eli suggestiorentoutus. Suggestiorentoutus on kevyt hypnoottinen meditatiivinen tila, jossa alitajuntaan istutetaan niitä asioita, joita asiakas on toivonut.

Ennen Voimamieli -Irti kehon ja mielen lukoista -hoitoa asiakkaan kanssa kartoitetaan, mitkä kohdat kehosta tuntuvat kaipaavan eniten huomiota. Missä kohtaa kehoa löytyy jännitys-, kipu- ja lukkotiloja. Asiakkaan kanssa käydään läpi hänen tämänhetkistä elämäntilannettansa ja tunnetiloja. Tarvittaessa ja asiakkaan niin halutessa voidaan tarkastella hänen elämäänsä myös laajemmin. Kartoituksen ja keskustelun jälkeen asiakasta autetaan löytää, millaista muutosta kaipaa elämäänsä, mitä toivoisi elämäänsä. Näiden pohjalta laaditaan ne asiat, joita istutetaan alitajuntaan. Yhdessä asiakkaan kanssa vielä kuulostellaan, ovatko nämä ne asiat, joita hän toivoo.

Tämän jälkeen asiakas käy hierontapöydän päälle. Luodaan rentouttava tila. Asiakkaan kehoa käsitellään erilaisten pehmeiden tekniikoiden avulla, kanavoidaan energiaa ja samalla saatetaan asiakas kevyeen meditatiiviseen tilaan, jossa asiakkaalle istutetaan ne asiat alitajuntaan, joita toivoo. Hoito äänitetään, jolloin asiakas saa hypnoosinauhotteen itselleen. Tämän voi kuunnella myöhemmin uudelleen. Kevyt hypnoosi on yhdistettynä hierontaan ja energian kanavointiin on hyvin tehokas tapa purkaa mielen ja kehon lukkotiloja.

Hinta sisältää alkukartoituksen, keskustelun, energeettisen hieronnan, kevyen hypnoosin ja äänitteen. Ensimmäiseen hoitoon varataan aikaa 120min. Hoitajana Terhi Karttunen.

Voimamieli -Irti kehon ja mielen lukoista -hoito 120min 140€

Voimamieli -Irti kehon ja mielen lukoista 3x hoitopaketti
ensimmäinen hoito 120min, toinen ja kolmas 90min yhteensä 300€

UUDEN AJAN TEKNOLOGIA

Huomioithan, että laitteet eivät ole tarkoitettu terveydentilan hoitoon tai lääketieteellisen hoidon korvaamiseen.

NeuroWIZR

on valo-/äänilaite, jolla voit nauttia aivoja stimuloivista ja tukevista ohjelmista. Laite on suunniteltu tuottamaan hyvinvointia hermosoluille ja sitä kautta koko keholle. Neuroplastisuuden ansiosta, aivosi voivat kehittyä missä iässä tahansa. Viimeisin aivotutkimus osoittaa, että hermoyhteyksiä voidaan ylläpitää, palauttaa ja parantaa. NeuroWIZR laitteen teknologia operoi aivoissa ”First Language” nimisen toiminnon kautta. Ensimmäinen kieli on käytännössä sanoja vanhempi ohjelmoitu koodijärjestelmä aivoissa, jonka kaikki planeetan elävät organismit jakavat.

Ensimmäinen kieli on luonnollinen viestintä monimutkaisten taajuuksien valossa ja laitteen äänitaajuudet vievät sekä kognitiivisen että hermoston hyvinvoinnin uudelle tasolle. Näin luonto sulautuu uuteen tekniikkaan mahdollistaen turvallisen, tehokkaan ja jännittävän vuorovaikutuksen kehosi ja mielesi kanssa.

Nykyinen lääketiede tunnustaa, että aivosi voidaan ohjata onnistuneeseen positiiviseen neuroplastiseen muutokseen. NeuroWIZR:illa voidaan valita sopiva sovellus vastaamaan sisäistä tavoitettasi ja halutun mielen maiseman tavoitteen mukaan.

Nauti NeuroWIZR:n positiivisista vaikutuksista hermostolliseen hyvinvointiin, kognitiiviseen suorituskykyyn, luovuuteen ja tietoisuuden tutkimiseen. Hoitajana Helge Aspholm.

Noin 15min 55€

Muun hoidon yhteydessä 40€

Huom. jos sinulla on epilepsia tai neurologisia sairauksia, otathan yhteys lääkäriin ennen käyttöä.

MESSIASVALO-HOITO

Edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Välittää ääni-, valo- ja sähköenergiaa soluille, tasapainottamalla koko kehon frekvenssiä. Hoitajana Helge Aspholm.

noin 15min 55€

Muun hoidon yhteydessä 40€

FYSIO VOIMAMIELI 050 3811044 Terhi Karttunen ja Helge Aspholm Helgen suora numero 046 9391126 fysiovoimamieli@gmail.com Metsäkalliontie 7B, 02880 Veikkola Maria Jotunin tie 11 R, Helsinki